Κάγκελα – Αυλόγυροι

 

new_21Τα inox κάγκελα μπαλκονιού είναι η πιο δημοφιλής επιλογή την περίοδο που διανύουμε. Σε συνδυασμό με το κρύσταλλο προσφέρει ένα εντυπωσιακό, μίνιμαλ και λειτουργικό αποτέλεσμα με απεριόριστη θέα. Το σύστημα στήριξης μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε τελικό δάπεδο ή πάνω σε στηθαίο με προτεινόμενο τελικό ύψος 1,00cm – 1,10cm. Στην περίπτωση του κρυστάλλινου κάγκελου έχουμε υαλοπίνακα 16 ή 20mm (triplex, securit) με ειδική λείανση στο τελείωμά του.

Οι φράχτες αλουμινίου, οι λεγόμενοι αυλόγυροι και οι αυλόπορτες διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρωματικές αποχρώσεις καθώς και σε απομιμήσεις ξύλου, προσφέροντας έτσι απεριόριστες δυνατότητες σχεδιαστικών εφαρμογών, καλύπτοντας τις απαιτήσεις τόσο των παραδοσιακών όσο και των μοντέρνων αρχιτεκτονικά κτιρίων.

Στα κάγκελα μπαλκονιών, όπως και στα κάγκελα περίφραξης, επειδή συνήθως δεν προστατεύονται και είναι εκτεθειμένα όχι μόνο στις καιρικές συνθήκες αλλά και στην μόλυνση της ατμόσφαιρας (όξινη βροχή, καυσαέρια) είναι καλά να χρησιμοποιείται ως ελάχιστη ποιότητα 316 L του ανοξείδωτου και μάλιστα σε φινίρισμα καθρέπτη, ώστε αφενός να έχουμε το inox της οικοδομής με την μεγαλύτερη αντίσταση στις οξειδώσεις και αφετέρου με το φινίρισμα καθρέπτη να κλείνουν οι πόροι του, ώστε να μην εγκλωβίζουν οξειδωτικά υλικά. Υπάρχουν εξαρτήματα σύνδεσης φτιαγμένα από το ίδιο υλικό.