Κουφώματα – Πτυσσόμενη πόρτα

 

new_22Τα κουφώματα αποτελούν σημαντικά αρχιτεκτονικά στοιχεία στη διαμόρφωση της μορφολογίας των όψεων των κτιρίων. Στο εσωτερικό των χώρων αποτελούν στοιχεία διακόσμησης και επιβάλλεται η επιλογή του υλικού, το φινίρισμα και το χρώμα να εξαρτάται άμεσα από το στυλ του  και επίσης από τα χρώματα που εμφανίζονται στο χώρο.

Τα κουφώματα διακρίνονται ανάλογα της θέσης τους στο κτίριο σε εξωτερικά και εσωτερικά, ανάλογα της χρήσης τους , ανάλογα της λειτουργίας τους σε ανοιγόμενα, περιστρεφόμενα, ανακλινόμενα, συρόμενα, ανασυρόμενα, ειδικών λειτουργιών, σταθερά.

Με τα θερμομονωτικά κουφώματα και ενεργειακά τζάμια εξοικονομείτε τη μέγιστη απόδοση ενέργειας για το σπίτι σας μειώνοντας σχεδόν σε μηδενικό επίπεδο τις απώλειες θερμότητας το χειμώνα και δροσιάς, από το κλιματιστικό το καλοκαίρι και εξασφαλίζετε επιπλέον καλύτερη ηχομόνωση.
Αντικαταστάσεις παλαιών κουφωμάτων σε οικίες πάνω από δρόμους έντονης κυκλοφορίας, με καινούρια θερμομονωτικά κουφώματα με ενεργειακά τζάμια, ξανάδωσαν την ηρεμία στους ενοίκους τους προσφέροντας και άριστη ηχομόνωση.

Η πτυσσόμενη πόρτα καλύπτει γρήγορα και εύκολα μικρά και μεγάλα ανοίγματα σε ξενοδοχεία , σπίτια και καταστήματα.
Οι συνδυασμοί των πολυάριθμων αποχρώσεων, η άριστη εφαρμογή και η μεγάλη ποικιλία σχεδίων προσφέρουν ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα.