20 Χρόνια Εμπειρίας

Επικοινωνήστε μαζί μας Δωρεάν Συμβουλευτική Επίσκεψη

Θα θέλαμε να φέρουμε την πολυτέλεια στο χώρο σας

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Από το 2000, η εταιρία BAUART έχει αφοσιωθεί στο βέλτιστο σχεδιασμό πολυτέλειας δημιουργώντας μοναδικά και υψηλής αισθητικής έργα.

Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει εργασίες για διάφορα έργα. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε χτίσει ένα αρκετά μεγάλο φάσμα τακτικών πελατών τα τελευταία χρόνια. Αυτό δείχνει το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης που έχουν οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες μας με την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Μας αρέσει να εργαζόμαστε σε ενδιαφέροντα και απαιτητικά έργα. Κάθε έργο είναι μοναδικό, όπως και η κατάλληλη αρχιτεκτονική λύση.

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΠΛΑ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Airbnb ΕΡΓΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BAUart

Σε ένα Κόσμο με Ομοιότητες, η Ομάδα μας κάνει τη διαφορά.

 

Legal Notice: Όλο το υλικό που περιέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, εικόνων, εικονογραφήσεων, εγγράφων και οδηγιών προστατεύεται από νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για προσωπική και μη εμπορική χρήση. Το εν λόγω περιεχόμενο δεν επιτρέπεται να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί, να αναδημοσιευτεί, να μεταφορτωθεί, να αναρτηθεί, να μεταδοθεί, να διανεμηθεί ή / και να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, μεταξύ άλλων με δημοσίευση, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα για εμπορική χρήση.

Copyright Notice: Copyright 2019, BAUart | Έλενα & Κατερίνα Δουλγεράκη, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 54, Ηράκλειο 71202, Κρήτη, Ελλάδα.